Om mig

Hej!

Mitt namn är Sofia Hillbom och jag är utbildad kost- och hälsocoach, musikalartist och yogalärare. Jag jobbar som danslärare på Sala Kulturskola och jobbar där med barn, ungdomar och vuxna med dans och musikal och även ute i grundskolan med dans som gruppstärkande aktivitet. Som hälsocoach håller jag föreläsningar och jobbar med individuella coachande samtal för att hjälpa människor att hitta sitt eget välbefinnande i vardagen. Jag har, tillsammans med Karin Thyr Eriksson, yogaverksamhet på Svartsjö slott, Yoga på slottet.

I mitt förflutna har jag lidit av ätstörning, skev självbild och oro stora delar av min uppväxt, men har sakta men säkert jobbat mig tillbaka och detta genom mental träning, stöd från anhöriga och en hel del grubblande. Jag har klarat mig ur matträsket i princip utan proffessionell hjälp, vilket jag kanske inte rekommenderar någon annan att vara utan, men jag har därmed också lärt mig väldigt mycket under min resa. En resa som jag gärna delar med mig av och hoppas kan hjälpa andra människor.

Nu

Jag utbildade mig till Kost- och hälsocoach under 2014/2015 och började därmed ett nytt steg på min resa och tack vare detta så har jag fått verktyg och motivation till att hjälpa andra människor. Min dröm om att bli yogalärare startade sin resa under början av 2016 och jag vill och kommer ständigt fortbilda mig inom yogan. Dansen skänker mig även mycket glädje, och framförallt när jag ser hur andra kan lyftas av den. Att röra sig fritt och utan mentala hinder är så otroligt härligt men kan vara nog så svårt.

Hjärtligt välkomna kära läsare!

IMG_0854

 

 

  

En reaktion på ”Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s