2017: mitt starkaste år någonsin

  
Det är mitt nya mantra!

Den 2 januari vaknade jag upp och det tog mig ca 45 min av stretchade och stretande med kroppen innan jag slutligen tog mig ur sängen med sånt förbaskat ont i ryggen att jag ville bara lägga mig ner och gråta. Jag har egentligen sedan högstadiet, haft det krångligt med ryggen i perioder av olika anledningar men ofta hårt slit med kroppen och inte tillräckligt starka bålmuskler, väldigt rörligt bäcken bland annat.

Men nu den 2 januari kände jag bara NU FÅR DET VARA NOG! Man ska inte behöva stå ut med detta! Och går det att göra något åt så ska jag göra allt jag kan för att bli bättre, för nu är det inte kul längre. Om jag dessutom ska hålla som danslärare så måste jag ta tag i det här nu!

Jag googlade direkt upp närmaste kiropraktor som hade tid (tips är ju mina vårdkontakter där man på många ställen kan se vilka tider som är lediga och det går att boka direkt!) och jag lyckades få tid samma eftermiddag. Kände mig lättad efter besöket men smtidigt lite orolig då kiropraktorn påpekade att jag hade ett väldigt slitit arbete… 

Hur ska det gå det här tänkte jag lite sorgset… Men! Nej som jag hade sagt till mig själv innan. Det är nu det sker:

2017 är mitt starkaste år någonsin!

Vad behöver du? Kan du skapa ett mantra eller affirmation för det du behöver eller längtar efter? Det blir kraftfullt när man gång på gång upprepar det för sig själv!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s