”Inte känna efter så mycket”….. Eller?

Sen jag var liten har jag varit en person som ”kört på”, och problemet är väl att jag också vet att jag klarar av det mesta trots megaförkylning eller liknande… Gjorde senast för någon månad så att jag jobbade på med ALLA dansklasser under en hel vecka när jag egentligen borde legat kvar i soffan hela veckan (ja, för jag låg ju i soffan alla timmar jag inte undervisade dans…typ).

Och visst, jag klarade av det… Men samtidigt så känner jag när jag kommer hem att ”det här va ju inte så snällt mot kroppen”…

Nu har jag bestämt mig att sluta med detta. Det är ingen som kommer tacka mig för att jag kör helt slut på mig.

Igår ställde jag in alla dansklasser… Halsen gör ont när jag sväljer och kroppen har febervärk…

Det gäller bara att bestämma sig. Idag vilar jag.

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s