”Vi ska ha det bra!”

En av mina kära kollegor och tillika vän har ett fantastiskt uttryck:

Vi ska ha det bra!

Detta uttryck används oftast i ett planeringsstadie och man har olika alternativ att välja eller olika riktningar att gå. Där kommer detta uttryck eller mantra bra in, för det är faktiskt så att det är det som borde vara viktigast: vi ska ha det bra. 

  
Att kunna ge sig själv det utrymmet, att man är värd det bästa och värd att må bra. Man behöver inte stressa runt som en skållad eller för någon annans skull eller för att försöka vara någon till lags.

Vi kan bara vara vårt bästa jag och vi faktiskt får ”ha det bra”. Både i arbetslivet och privat.

Vad behöver just jag ändra på för att jag ska ha det bra? Ska jag lägga till eller dra ifrån? Och framför allt vad gör jag mest för att vara till lags?

Det funderar jag en smula på så här vid läggdags efter en intensiv men fantastiskt roliga dansdag med härliga, härliga elever och trots förkylning.

Godnatt på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s