Draghjälp

Äntligeb har jag börjat få fart på mina träningsrutiner! Att det ska vara så trögstartat fast man mår så bra redan efter någon vecka med nya rutiner. 

Min träning just nu består av joggingturer i skogen, yoga och korta (ca 20 min) styrkepass på gymmet i Stenhamra (övningar jag kan göra hemma, men ibland är det skönt att komma iväg men framförallt har de dusch  och mataffär intill. Haha att duscha längre än några minuter känns som rena lyxen när man flyttat in i ett gammalt hus!)

Idag fick jag bokstavligt talat draghjälp på morgonrundan av Hera som jag är hundvakt åt. Har nog aldrig sprungit så snabbt, kanske ska man skaffa hund…

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s