Parkträning

Så kan jag äntligen smyga igång igen med min egen träning efter två förkylningar på raken. Nog rör jag mig i jobbet ändå men jag behöver den där extra konditionen, styrkan och rörligheten för att orka med både jobb och det övriga livet. Jag tränar för att kroppen ska hålla.

  

Ljuva omgivningar kring Svartsjö slott!

  
Först en liten runda jogg/gå i parken och sedan blev det step up på parkbänk, dips och coreövning.

  
Först träna på parkbänk. Sen vila på parkbänk.

Må så gott alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s