Kokoskräm

Här om dagen blev ju så väldigt sugen på något efter jag hade ätit. Och ibland kan man ju faktiskt anstränga sig lite extra för att kanske inte bara gå till skafferiet för att äta några kex (syftar väldigt mycket på mig själv!) utan faktiskt svänga ihop något lite mer innehållsrikt men fortfarande enkelt.

Kollade i skafferiet och hittade där en tetra med kokosmjölk som hade blivit väldigt fast, en kiwi och en banan och lite vaniljpulver. Mixa, mixa och så blev det en härlig och len kokoskräm att stilla suget med!

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s