En ära

  
Ju mer jag undervisar och leder människor i olika typer av aktiviteter som dans och yoga, desto mer går det upp för mig vilken ära det är att få göra detta. Att förhoppningsvis göra en liten skillnad för en människa just idag, och kanske för framtiden.

När man kommer till mina pass och klasser så önskar jag att man känner att man får komma precis så som man är, att man vågar vara sig själv och att man vågar göra ”misstag”. Man behöver inte se så allvarligt på livet (vilket jag själv har behövt jobba med mycket i perioder).

Jag vill verkligen jobba för att få en tillåtande atmosfär, och jag lär mig hela tiden nya saker ju fler nya människor jag träffar.

Alla är vi fantastiska!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s