Fullt upp

Det blir bara en liten kort kik in här! Mitt uppe i yinyogalärarutbildningen på YogaDevi på Kungsholmen! Mycket rör sig i tankar, själ och kropp och det kommer längre inlägg om detta, men just nu är verkligen hjärnan fullproppad, haha!

Men hittills kan jag verkligen säga; så värt varenda krona! Kursledare AnneSophie Sjöblom är lysande och stämningen härlig och jag lär mig så många nya saker! Säger bara wow! Så glad att jag verkligen tog tag i det här! En ny era har startat 😉

På återseende och ta hand om er alla! ✨

  

2 reaktioner på ”Fullt upp

 1. Linnea

  Vad kul det låter fia! 😀
  Ser framemot att höra hur det är på utbildningen!

  Jag har precis börjat läsa mindful eating som jag fick rekommenderat av dig och är inne på första veckan. Väldigt inspirerande bok! 🙂

  Hälsa Nicke! Kram

  Gilla

  1. Ja jag ska berätta mer sen!😃 det är när man börjar gå en sån här utbildnings som man inser mer och mer HUR mycket man kan lära sig inom området! Men man får ta det i sin egen takt😉

   Va kul att du börjar läsa boken! Man får ju se den ifrån sitt eget perspektiv, då har den många bra saker att komma med!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s