Tacksamhet

Ibland är det lätt att glömma bort tacksamhet. När strävar framåt, i karriären och i livet är det lätt att aldrig bli nöjd. I perioder kan det kanske vara lättare att komma ihåg tacksamheten men i andra kan det vara svårare.

Att visa tacksamhet mot sig själv och det man har och mot andra ger en väldig kraft. Om du känner dig nere och vissen en dag kan det vara lätt att glömma bort allt det fina och bra som finns i ditt liv.

Pröva att varje morgon och kväll upprepa för dig själv 10 saker som du är tacksam för i ditt liv. Och koncentrera dig ordentligt på de 10 sakerna när du säger dom tyst för dig själv. Kanske vill du skriva ner dom i en liten fin skrivbok varje dag. Det kan självklart vara olika saker varje dag.

Det kommer att fylla dig med många goda saker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s