Boktips! Yoga girl!

Igår hade jag lite egentid att slå ihjäl i Malmö, och kände att jag verkligen behövde komma ut utanför lägenheten, så jag gick några kvarter bort till stadsbiblioteket och plockade mig en stor hög böcker om yoga, meditation och leverne. fantastiskt att vi bor i ett land där man helt gratis kan få tillgång till så många böcker och så mycket kunskap. Och eftersom jag är en vad man kan kalla kunskapsnörd så trivs jag verkligen på bibliotek. Att det sedan är lugnt och tyst gör saken bara ännu bättre!

 

Jag började med att läsa lite om meditation,  det var en hyfsat gammal bok men med mycket bra tips hur man kan meditera och hur det fungerar i hjärnan. Mer om detta i ett senare inlägg!

Sen gav jag mig på Yoga girl av Rachel Brathen. Har länge funderat på att läsa hennes bok. Har följt henne lite sporadiskt på instagram och hon verkar vara en härlig person som sprider mycket energi. Men när man hoppar in i en människas ”liv” så är det lätt att tro att allt är perfekt (för att relatera till mitt eget inlägg om matångest) men även om jag visste att det var något som inte varit så bra i hennes förflutna så blev jag väldigt tagen av boken. 
Jag sträckläste den där på biblioteket och blev stärkt av den, grubblade en del på vägen hem och fick en väldigt bra känsla i kroppen. Kanske va det meningen att jag skulle  läsa den boken efter min egen dipp för en vecka sedan?

Hon pratar mycket om meditation och jag blir själv inspirerad av att börja meditera mer regelbundet, men mer om det i ett senare inlägg som sagt!

Den finns som häftad för endast 99 kr på här på adlibris! Eller här på Bokus för 149 kr som inbunden!

Eller gör som jag; låna den på närmsta bibliotek och sätt dig en stund i godan ro och läs och begrunda.

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s