Danspass med kollegor!

Igår fick vi tid för en friskvårdstimme på Kulturskolan där jag arbetar, fantastiskt härligt att få ha det med kollegorna. Jag höll ett lättsamt danspass med tillhörande styrka/teknikträning och lång stretch. 

Det är något av det bästa jag vet med mitt jobb; att få människor att må bra, vara mer avslappnade i sin kropp och att boosta med positiv energi! Det är så mycket som kan tillföra negativ energi och negativ självbild, vilket jag hoppas att man kan glömma för en liten stund ibland. 

Alla jobbar vi utefter våra egna förutsättningar och det är viktigt att vi uppskattar oss själv här och nu, inte för hur man tror att det kommer va eller kännas om några veckor eller månader när man ”har kommit igång”.

  

2 reaktioner på ”Danspass med kollegor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s