Det här mår jag bra av…

 

Mycket i vår omvärld talar om vad vi mår dåligt av och vad vi bör undvika, vilket oftast avspeglas i våra egna tankar och funderingar kring oss själva;  det här borde jag inte äta, jag borde inte ta bilen,  det här är inte nyttigt osv.

Kanske är det också ordet borde som ställer till det för oss. Ordet har väl inte direkt en positiv klang mer som ”någonting jag måste göra fast jag inte gör”…

Jag försöker med en annan taktik… I stunder och perioder när jag känner mig lite hängig och att jag kanske inte levt mitt hälsosammaste jag med mycket arbete, lite sömn och lite tanke på hur jag mår brukar jag skriva upp en ”det här mår jag bra av”-lista. Sen tittar jag på listan och funderar över hur jag ska få mer av dessa saker i vardagen, och vad som eventuellt måste stå tillbaka för att det ska få plats.

Det här mår jag bra av:

– Hänga med min fästman! 

– Vara ute i naturen.

– Pyssla och ha det fint hemma.

– Laga mat.

– Baka.

-Korta styrkepass

– Lättsamma joggingrundor.

– Smoothies proppade med grönsaker, frukt och bär.

– Dricka vatten.

– Meditation och yoga.

Hur ser din må-bra-lista ut?

Ha en fortsatt härlig dag!

// Sofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s