Alltid bättre att göra något än inget

Har du svårt att hitta motivation till en specifik sak? Har du prövat taktiken, alltid bättre att göra något än inget?

I vår moderna värld där mycket av livet sker i sociala medier ( fy det låter ju helt sjukt egentligen…) och vi är ofta ständigt mycket medvetna om vår omvärld. Det är lätt att det blir för mycket av allt, att man känner stor press att träna på ett visst sätt, äta på ett visst sätt och leva på ett visst sätt, allt ska vara så maxat.

Har du som jag svårt att ta in allt detta och det lätt blir för mycket så stäng av detta en stund, en dag, en vecka för att få vara lite mer ifred med dina egna tankar om hur du vill ha det i ditt liv.

Sen gör det du planerat att göra bara en kort stund, exempelvis så finns det ingen regel att man måste vara på gymmet en timme (även om man ibland kan to det) ett kortare pass på runt 20 min kan du få ut mycket av, och framförallt så kommer du dit, du tränar och sedan har du gjort ditt pass. Det behöver inte vara mer än så. 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s