Tålamod

Tänk vad snabbt allting går idag… Det mesta man behöver veta finns en knapptryckning bort och vi blir lätt otåliga om sidan tar för lång tid att laddas…

Och hur är det med tålamodet för oss själva? Vill vi att allt ska lika snabbt? Med en knapptryckning… Är det realistiskt tro?

Jag har åkt på en del skador under åren med allt dansande och många sträckningar som hållit i sig i år. Tror ni att jag varit så speciellt tålmodig? ”Nja”…kan jag väl svara på den frågan. 

Men det bästa med att bli äldre, att man faktiskt lär sig så mycket mer om sig själv och livet, hela tiden. 

Jag har haft en muskelbristning på insida lår i ca 3 år, och den har från och till blivit bättre men också sämre i perioder. Men nu verkar det äntligen som att det går stabilt åt rätt håll och vad tor ni är nyckeln?… TÅLAMOD och ÖDMJUKHET mot dig själv och din egen fantastiska kropp. 

Kanske vill kroppen inte alltid det du vill men fokusera på vad du kan göra och inte tvärtom. Och som jag skrev i förra inlägget; hitta dina svagare punkter och stärk dom med hjälp av tålamod, kärlek och ödmjukhet!

 

Så här kunde jag verkligen inte sitta för något år sedan, knappt i somras… Men med tålamod och kärlek löser man det mesta på ett eller annat vis till det bättre.

Ha en härlig dag och var rädda om er själva och varandra!

//Sofia 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s