Dagens affirmation


”Jag är stolt över mig själv och jag följer mitt hjärta!”

En av de första affirmationerna som jag har använt mig av. Den kom till i samband med att jag insåg att för att jag ska må bra så behöver jag ta ett steg bort från  auditions, prestationsångest och underhållningsbranschen. Men detta är inte så lätt när man utbildat sig under många år och byggt stora delar på sin person genom jobbet och dess framgångar och motgångar. Man är sitt jobb, men jag ville komma långt bort ifrån detta.

Det är lätt att känna att det förväntas av en att fortsätta så långt in i kaklet man bara kan, för att det här har ju varit den stora drömmen.

Men…

Man har också ett val, man har ett val att välja det som gör att man mår bra och till slut bestämde jag mig för att välja just det. Sakta men säkert har jag byggt upp mig själv utanför denna lite knasiga och ytliga bransch och jag är så glad och tacksam mot mig själv för att jag tog det steget.

”Jag är stolt över mig själv och jag följer mitt hjärta”

Ha det gott alla! //Sofia

2 reaktioner på ”Dagens affirmation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s