Dagens Affirmation

Jag är härlig!

Det här är en affirmation som jag har använt länge och mycket och använder fortfarande. Jag ville hitta en affirmation att säga till mig själv när jag i stunder av dålig självbild rent fysiskt, kunde titta mig själv i spegeln och få lite panik över saker som jag var missnöjd med. Jag ville också försöka undvika ”Jag är snygg” då det känns som att det syftar på något konstigt ytligt.

Vi är så matade med retuscherade underklädesmodeller att vi inte ens reflekterar över att de är just retuscherade, och så jämför vi oss med det när vi står trötta på morgonen i dåligt ljus framför spegeln.

Pröva gärna affirmationen om du vill, och säg den med stolthet till dig själv, för det är just det, var stolt över din vackra, fina, härliga kropp precis så som den är just nu! Den är fantastisk på alla sätt, och var snäll mot dig själv!

Ha en fortsatt härlig dag alla!

//Sofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s